Over ons

Atelier Padam betekent zorgeloos genieten van heerlijk eten en een topbediening.

Wes leerde de basis in Hotelschool Hasselt & Ter Groene Poorte in Brugge. Jarenlange ervaring deed hij op tijdens binnen - en buitenlandse stages en in verschillende gastronomische restaurants.
In 2003 leerden zij elkaar kennen. Carmen behaalde haar diploma als maatschappelijk assistent. Aangezien de droom bleef om samen een restaurant op te starten, schoolde zij zich bij tot sommelier aan de Hotelschool Hasselt.

In 2010 maakten ze van hun droom werkelijkheid en openden ze bistrot Padam in centrum Bilzen. Deze Franse bistrot groeide al snel uit tot een vaste waarde bij Culinaire Ambiance. Al snel bouwde Padam ook uit tot the place to be voor alle feestjes in de feestzaal maar ook op locatie.

Hierdoor onstond een nieuwe droom: Catering Atelier Padam. Ook deze droom werd werkelijkheid in 2023.

Bekijk hier een artikel uit HBvL over onze heerlijke zomerse paella!

crossmenu