Padam Bistrot
Beste klanten
De naam 'Padam' stamt af van het onvergetelijke nummer 'Padam Padam' van de aloombekende Edith Piaf; een lied dat het ritme van het Parijse stadsleven belichaamt.
Klinkt misschien vreemd maar zodra je binnenstapt in onze bistrot en de ongedwongen sfeer opsnuift en de inrichting ziet die je doet denken aan een Parijse bistrot, snap je de link
Je kan culinair komen genieten van gerechten samengesteld met enkel dagverse producten en uiteraard alles huisbereid. Van het brood tot het koekje bij de koffie.
Op de kaart vind je o.a. veel bieren, cocktails & mocktails, alle wijnen zijn per glas verkrijgbaar; kortom voor iedereen wat wils. Ook hier vind je een healthy & bio rubriek met enkel 'gezonde' drankjes. En als kers op de taart serveren wij ook ons eigen bier: 't Padammerke. Een gouden tripel rechtstreeks van het vat!
We hechten ook veel belang aan streekproducten en dranken uit de streek. Limburg heeft dan ook zoveel lekkers te bieden .
Twee zonneterrassen: vooraan en tijdens de weekends 's avonds genieten op het tuinterras
Onze gezellige feestzaal is perfect geschikt voor feesten en tuinfeesten. Wij werken op ieders maat en kunnen niet wachten om samen jullie droomfeest te bespreken!
Bekijk hier een artikel uit HBvL over onze heerlijke zomerse paella!
Wester Hensen
Leerde de basis in Hotelschool Hasselt & Ter Groene Poorte in Brugge. Hij deed jarenlang ervaring op tijdens binnen- & buitenlandse stages en werkte in verschillende gastronomische restaurants van de Belgische kust tot in Bilzen. Op 30 jaar startte hij de Padam.
Carmen Nicolaes
Na een opleiding maatschappelijk assistent, schoolde ze bij tot sommelier in Hotelschool Hasselt. Samen met Wester startte ze de Padam in 2010, intussen uitgegroeid tot vaste waarde bij Culinaire Ambiance.
Bert Schepers
De rechterhand (en soms ook de linker ;-)) van Wester in de keuken. Na een succesvolle carrière in de bouwsector bleef het bij Bert kriebelen om iets met zijn andere passie te doen: koken. Hij schoolde zich om op de Hotelschool van Hasselt, maakte een carrièreswitch en is sindsdien één van onze trouwste medewerkers.